Ajankohtaista

 

Huom! Tiistaina 17.3.2020 voimaan tulleen poikkeuslain myötä joudumme valitettavasti perumaan tai siirtämään kevään kuvauksia. Kiitos ymmärryksestänne ja pidetään huolta toisistamme!

Tampereen Pop Up -kuvaukset siirtyvät toukokuulle -  varatut ajat säilyvät. Olemme  olleet yhteydessä asiakkaisiimme.

Tervetuloa maksuttomaan pop up -kuvaukseen!

Kuvaverkko ikuistaa parasta aikaa valtakunnallisesti.

Milloin teistä on viimeksi otettu laadukas studiokuva? Haluaisitko ikuistaa itsesi, lapsesi, mummisi tai kummisi ammattilaisen ottamalla muotokuvalla? Tarvitsetko ammattimaisen edustuskuvan itsestäsi työhakemukseen tai LinkedIniin? (Huom! Allergiasyistä lemmikkejä ei voida kuvata Tampereen Pop up -kuvauksissa.)

Kuvaverkko järjestää valtakunnallisen pop up -kuvauksen. Studiokuvaus on maksuton ja kaikille avoin. Kuvauksen jälkeen saat tunnukset verkkokauppaamme, josta voit tilata haluamasi kuvatuotteet. Maksat vain tilaamistasi kuvista!

Jokaiselle kuvauspaikalle ja -päivälle on oma varauslinkki, jonka kautta oma kuvausaika varataan. Varaathan kuvausaikasi etukäteen - kiitos!

Pop up -kuvauspäivät siirtyvät toukokuulle - vielä muutama vapaa aika!

Kuvahaka, Rautatienkatu 21 B, 5. krs, Crazy Town

---------------------------------------------------------------------------------------------

Onko rippiryhmäkuvaus tai rippikuvaus ajankohtainen?Rippiryhmäkuvaukset ensi vuodelle ovat varattavissa minulta suoraan tai asiakaspalvelumme kautta. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön viereisellä lomakkeella. Tarjoamme rippiryhmäkuvauksen yhteydessä mahdollisuuden myös muotokuvaukseen. 

Kerron mielelläni lisää. Olethan minuun yhteydessä, heli.rautalin@kuvahaka.fi tai 0400 723 668.

Ota yhteyttä

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN